Cum functioneaza?

Principiul regimului hiperproteic

Regimul hiperproteic a aparut in SUA in anii ’60 si este adesea asociat cu preparatele bogate in proteine sub forma de pudra.

Acest regim renumit pentru a pierde in greutate rapid are numerosi adepti, dar este dificil sa te simti satul consumand prafuri toata ziua. Inovatia Nutrisaveurs consta in crearea de preparate gata pentru consum care asociaza formula Ceto-activa si alimente adevarate.

Acestea pastreaza placerea gustativa si stimuleaza satietatea pentru a pastra forma si motivatia pe toata perioada programului pentru slabit.

Definitia regimului hiperproteic

Este bazat pe un aport crescut de proteine, asociat cu o restrictie quasi-totala a glucidelor si lipidelor, pentru a pune in functiune mecanismul cetogenezei gratie caruia organismul consuma propriile rezerve de grasime.

In perioada de regim, un nivel inalt de proteine in alimentatie sta la originea a 2 mecanisme simultane. Pe de o parte, permite pastrarea masei musculare, iar astfel pierderea in greutate este datorata numai topirii masei grase. Pe de alta parte, permite obtinerea unui efect de satietate, stopand senzatia de foame.

Un nivel redus de lipide si glucide permite organismului sa foloseasca din propriile rezerve si sa arda grasimile. Rezervele de glucide din organism sunt epuizate din primele 48 de ore, dupa care este initiata topirea masei grase.

De ce este programul pentru slabit Nutrisaveurs eficient?

Un program de 14 zile in 2 faze: 7 zile pentru a slabi si 7 zile pentru a stabiliza greutatea.

ZOOM asupra formulei CETO-ACTIVE, exclusivitate Nutrisaveurs:

Principiul dietei proteice este foarte simplu: aducand aproape exclusiv proteine si foarte putini carbohidrati, obligam organismul sa isi preia energia din grasimile stocate. Acesta este fenomenul cetozei.

In timpul dietei proteice pancreasul tau se odihneste, corpul nu mai fabrica aproape deloc insulina deoarece nu mai primeste glucide si din lipsa de glucoza, el arde propriile grasimi (si de asemenea propriile proteine daca nu primeste altele).

Slabirea este datorata unei reactii naturale si fiziologice, cetoza, pe care o antrenam privand corpul de glucide. Cetoza este un proces biochimic care permite nu numai utilizarea grasimilor ca sursa principala de energie intr-un repaus alimentar, dar in acelasi timp evita pierderea masei musculare.

Dieta proteica, inducand cetoza, elibereaza in organism «corpuri cetonice» ale caror efecte sunt apropiate de cele ale amfetaminelor: satietate, excitare intelectuala, acuitate a gandirii, tonus, rezistenta. Apoi se reintroduc progresiv glucide complexe (lente) pentru a ajunge la o alimentatie echilibrata.

Pentru a rezuma, aportul mare de proteine, insotit de un aport slab de glucide si lipide permite organismului tau sa intre in cetoza. Este un mecanism fiziologic care permite initierea consumului grasimilor, pastrandu-ti in acelasi timp masa musculara. Eficacitatea acestei formule se traduce printr-o pierdere rapida in greutate fara senzatie de oboseala sau foame!

Exclusivitatea Nutrisaveurs

Pana in prezent, numai pudrele hiperproteice fara savoare sau miros permiteau declansarea fenomenului de cetoza.

Principalele inconveniente sunt sociale si psihologice, deoarece in timpul acestei diete nu putem lua masa impreuna cu familia sau prietenii. In plus, pofta pentru alimente care produc placere persista. Iar daca o persoana care tine aceasta dieta mananca fie si putini carbohidrati (chiar si numai o felie de paine), cetoza inceteaza si dieta este ineficienta timp de mai multe zile.

De asemenea, exista o ruptura puternica intre alimentatia normala si saculetii cu prafuri, ceea ce provoaca frustrare si un efect de yo-yo (revenirea si depasirea greutatii initiale) dupa terminarea curei.

Nutrisaveurs a reusit dupa ani de cercetari sa puna la punct o gama de preparate adevarate gata gatite care permit declansarea cetozei mancand normal. Aporturile nutritionale ale programului de slabit sunt gandite pentru o pierdere in greutate rapida si eficace. Ele evolueaza pe parcursul regimului si sunt adaptate pentru o revenire progresiva la o alimentatie sanatoasa si echilibrata.

 

 

 

Premii

Datorită conceptului său inovator, compania NutriSaveurs este susținută de Oséo Anvar (Agenția Națională de Valorizare a Cercetării și Dezvoltării) și de întreprinderea Réseau.

Nutrisaveurs a primit mai multe premii internaționale în recunoștință pentru unicitatea și noutatea produselor sale:

 

Slăbește cu plăcere!

Acasă
Produse
De ce NutriSaveurs?
Cum Funcționează?
Mărturii
Sfaturi și trucuri
Întrebări și răspunsuri
Politica de returnare
Politica de securitate a datelor
Politica de confidentialitate
ANPC