Politica de returnare

Produsele achizitionate la distanta:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la denuntarea contractului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. CONSUL OIL S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi. 

Avand in vedere ca produsele comercializate prin intermediul acestui website se constituie din doua BOX-uri care contin fiecare alimente ambalate individual (fiecare BOX NutriSaveurs contine 14 preparate, 7 budinci, 14 biscuiti, 25 ceaiuri si 1 ghid, conform descrierilor existente pe acest website), nu se accepta pentru returnare produsele daca clientul a consumat mai mult de 1 preparat, 1 budinca, 2 biscuiti sau 1 ceai sau daca ambalajele prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Produsele primite defecte:

In eventualitatea in care produsul achizitionat nu este complet sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs complet si fara vicii de fabricatie, cu conditia notificarii in scris a S.C. CONSUL OIL S.R.L. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului. 

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt complete sau care prezinta deteriorari se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica motivul returnarii. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. CONSUL OIL S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Returnarea va fi refuzata in cazul in care produsele ambalate au fost deteriorate sau produsele nu sunt complete (2 boxuri, fiecare continand 14 preparate, 7 budinci, 14 biscuiti, 25 ceaiuri si 1 ghid, conform descrierilor existente pe website). Pentru a se evita neintelegerile, produsele ambalate vor fi fotografiate si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se vor specifica produsele existente si starea acestora. 

Un produs ambalat individual se considera a fi consumat daca ambalajul este rupt sau desfacut. Nu se vor accepta pentru returnare BOX-urile NutriSaveurs cu mai mult de 1 preparat, 1 budinca, 2 biscuiti sau 1 ceai consumate.

Costul transportului produselor de la S.C. CONSUL OIL S.R.L. catre client si de la client catre S.C. CONSUL OIL S.R.L. revine in responsabilitatea clientului.

Returnarea produselor la sediul S.C. CONSUL OIL S.R.L. se poate face de luni pana vineri in intervalul 10:00 - 12:00.

 

 

 

 

Premii

Datorită conceptului său inovator, compania NutriSaveurs este susținută de Oséo Anvar (Agenția Națională de Valorizare a Cercetării și Dezvoltării) și de întreprinderea Réseau.

Nutrisaveurs a primit mai multe premii internaționale în recunoștință pentru unicitatea și noutatea produselor sale:

 

Slăbește cu plăcere!

Acasă
Produse
De ce NutriSaveurs?
Cum Funcționează?
Mărturii
Sfaturi și trucuri
Întrebări și răspunsuri
Politica de returnare
Politica de securitate a datelor
Politica de confidentialitate
ANPC