Politica de securitate a datelor

S.C. CONSUL OIL S.R.L. cu sediul in Craiova, Str. Salciei, nr. 7 este constienta de importanta protejarii informatiilor colectate despre dvs., in mod special acele informatii capabile sa va identifice ca individ ("informatii personale"). Acest document guverneaza modul in care colectam (prin documentul numit programare online ), utilizam aceste informatii (in conformitate cu prevederile Legii 677/2001) precum si conditiile de utilizare ale site-uluiAcest document este verificat periodic pentru a fi la curent cu orice modificari. Comentariile si sugestiilor dumneavoastra sunt asteptate la adresa de mail: info(a)nutrisaveurs.ro.

Informatii colectate

Informatiile pe care le colectam difera in functie de modul in care folositi site-ul sau de modalitatea de contact realizata intre dumneavoastra si compania noastra.  Referitor la site-ul mai sus mentionat, este posibil sa utilizati site-ul fara a fi nevoie sa ne furnizati informatii personale, dar daca doriti sa folositi unele din serviciile pe care vi le oferim este posibil sa va fie cerute informatii personale ca: numele, prenumele, adresa, CNP, adresa de e-mail, numarul de telefon mobil. Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand doriti sa faceti comanda la un produs si au rolul de a asigura livrarea in siguranta a produsului la domiciliul dumneavoastra.

Utilizarea informatiilor
Informatiile personale pe care utilizatorii le prezinta pe site-ul nostru sunt folosite doar in scopul in care au fost prezentate si anume de livrare in siguranta a produselor comandate.

Datele personale

Pe site-ul www.slabestecuplacere.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin completarea formularului de identificare. Societatea S.C. CONSUL OIL S.R.L.  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea informatiilor furnizate.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre S.C. CONSUL OIL S.R.L. numai in scopul declarat. Informatiile din formularele de contact vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea primirii solicitarii, confirmarea primirii sau procesarii comenzii, pentru confirmare si primire de emailuri , precum si pentru a se raspunde solicitarilor primite prin intermediul formularului de contact pus la dispozitie pe site.

Prelucrarea datelor personale

Completand formularul de contact pe www.SLABESTECUPLACERE.RO, sunteti de acord sa intrati in baza de date a S.C. CONSUL OIL S.R.L. Scopul prelucrarii datelor consta in: reclama marketing si publicitate, informarea clientilor si potentialilor clienti ai produselor si serviciilor puse la dispozitie de S.C. CONSUL OIL S.R.L.,  prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre actiunile desfasurate in viitor de societatea sus numita prin site-ul www.slabestecuplacere.ro, despre serviciile pe care societatea le presteaza, despre ofertele pe care societatea de promoveaza.

Securitatea datelor si informatiilor personale

Datele personale introduse de catre utilizator sau de orice alta persoana identificata ca potential client vor fi folosite de S.C. CONSUL OIL S.R.L. numai in scopul declarat al acestei politici. Informatiile din si datele din formularele de contact vor fi folosite pentru scopul de reclama marketing si publicitate, pentru confirmare si primire de emailuri, precum si pentru a se raspunde solicitarilor primite prin intermediul formularului de contact pus la dispozitie pe site si in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

S.C. CONSUL OIL S.R.L. nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Referitor la accesarea site-ului societatii www.SLABESTECUPLACERE.ro va precizam ca datele si informatiile care sunt prezentate in site-ul SC CONSUL OIL SRL sunt numai in scopuri informative. SC CONSUL OIL  SRL isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.
Orice includere de link-uri spre alte site-uri este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre SC CONSUL OIL SRL a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri. Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele site-uri.

Securitatea informatiilor

S.C. CONSUL OIL S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.. De asemenea, societatea S.C. CONSUL OIL S.R.L nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Accesul la informatii

Ne vom stradui sa luam orice masuri rezonabile pentru protectia oricarei informatii despre dvs., si sa mentinem aceste informatii corecte si la zi. Oricand veti descoperi informatii incorecte despre dvs. ne puteti contacta pentru a le corecta. In afara de aceasta angajatii nostri si furnizorii de servicii legate de/asociate cu sistemele noastre de informatii sunt obligati sa respecte Procedura de securitate informationala a SC CONSUL OIL SRL precum si confidentialitatea oricaror informatii personale aflate in posesia noastra.

 

 

 

 

Premii

Datorită conceptului său inovator, compania NutriSaveurs este susținută de Oséo Anvar (Agenția Națională de Valorizare a Cercetării și Dezvoltării) și de întreprinderea Réseau.

Nutrisaveurs a primit mai multe premii internaționale în recunoștință pentru unicitatea și noutatea produselor sale:

 

Slăbește cu plăcere!

Acasă
Produse
De ce NutriSaveurs?
Cum Funcționează?
Mărturii
Sfaturi și trucuri
Întrebări și răspunsuri
Politica de returnare
Politica de securitate a datelor
Politica de confidentialitate
ANPC